Dankbaarheid voelen



'Waarom zou ik wachten met wat er echt toe doet
Voor mij. En dat is dan ook voor een ander

~ Jasper Merle ~

Drie weken geleden was ik in zak en as. Voor een zoveelste keer in mijn leven wist ik niet wat te doen, vertelde ik mezelf dat ik er niet goed in ben, dat ik eigenlijk niks kan...gekkigheid.

Jasper Merle deed een spel op Facebook en het was het juiste moment en ik wist dat hij mij zou kiezen en een lied zou schrijven, want NU was het moment, ik voelde het aan alles dat te voelen was. Er kwam een lied.

En ik huilde als een klein meisje dat in dit stuk eindelijk begrepen en werkelijk gezien wordt zonder dat daar een oordeel op zit. Het was alles overtreffend, precies in de roos, zo geraakt.

En toen, zoals dat gaat met een persoonlijke mantra, moest ik... nee hoho... WILDE ik het lied, MIJN LIED, elke dag een paar keer horen en meezingen, en steeds waren er de tranen en het overweldigende gevoel van zelf liefde. 

En toen plots, opeens, viel alles op z'n plek, het begon weer te stromen er was weer liefde, hoop, vertrouwen, verlangen en creativiteit.

Ik ben bezig met de voorbereiding op de volgende Realply voor koppels. Ik heb mijn website omgegooid en daar komt een piepklien E-bookje bij waar ik mee bezig ben. Ik assisteer Ferry met focuscursussen en gisteravond kreeg ik het vertrouwen van het bestuur en het projectteam van Open Up festival om met de CONSENT methode in de rol als gespreksleider te stappen. Het was heerlijk om te doen.

Het leven lacht me toe en ik voel dankbaarheid, dankbaarheid naar mezelf en iedereen die me de kans geeft te stralen terwijl ik doe wat er echt toe doet voor mij en voor de ander.

Ahee!

http://www.mailinfleurlandvreugd.com
http://www.jspr.nl
http://www.simpelleven.info
http://www.infini.nu
http://openupfestival.nl

Reacties